MP Intralogistic

MP Intralogistic is fabrikant van elektrische trekkende voertuigen voor diverse vakgebieden. Denkt u aan de automotive sector

Bekijk onze producten →

Over MP Intralogistic

Sinds januari 2017 heeft Vlaming Groep B.V. het importeurschap verworven van MP Intralogistic. MP Intralogistic is fabrikant van elektrische trekkende voertuigen voor diverse vakgebieden. Hierbij moet u denken aan de automotive sector, ziekenhuizen, grote detailhandel, luchtvaartsector, industriesector en natuurlijk de bloemen (sierteelt) sector.

Historie

De oorsprong van Marplast (MP) intralogistic gaat terug tot 1955. In dat jaar werd Fantozzi Amor & Gino Snc opgericht. Het bedrijf richtte zich op het werkzaamheden t.b.v. de arbeids- en dienstenmarkt. Hierbij moet u denken aan las-, snij- en plaatwerkzaamheden. In 1994 werden de eerste elektrotrekkers ontwikkeld onder de naam Fantozzi.

In 2003 resulteerde dit in de oprichting van Fantozzi Electric Carts SRL. Het belang van de markt van elektrische voertuigen werd hiermee onderstreept. Met de produktie van elektrische trekkers, elektrische platformwagens, elektrische scooters en elektrische voertuigen t.b.v. de ziekenhuissector heeft Fantozzi zich in twintig jaar tijd ontwikkeld tot een toonaangevende fabrikant.

In 2014 werd besloten alle werkzaamheden de bundelen onder één krachtige naam: MP Intralogistics. Naast de produktie van standaardmachines verzorgt MP ook maatwerk t.a.v. al haar produkten. Uiteraard hoorde bij de recente naamsverandering ook een nieuwe uitstraling.

MP heeft zich op de internationale markten ontwikkeld tot een betrouwbare fabrikant, met innovatieve produkten. Hierbij worden continue nieuwe produkten ontwikkeld, welke voldoen aan de heden ten dagen gestelde logistieke eisen.

Naast het dealerschap van Toyota Material Handling (Toyota/BT), dealerschap van Massey Ferguson, importeurschap van o.a. Soucy, Ferbo en irrimec, partnerschap van Hako en constructie maatwerk oplossingen ziet Vlaming Groep B.V.  MP Intralogistic als welkome aanvulling op haar toch al omvangrijke produkten en diensten. Met MP biedt Vlaming Groep een alternatief voor de  gevestigde namen in markt.

Producten

Elektrische trekker TX 1000 AC
MP Intralogistic

Ideaal voor het verslepen van ladingen over korte afstanden.

Bekijken  →
Elektrische trekker T3000D AC
MP Intralogistic

De TX3000 AC is een gestroomlijnd en robuust voertuig, ideaal om over smalle paden en door smalle doorgangen te rijden.

Bekijken  →
Elektrische trekker T500
MP Intralogistic

Een krachtige elektromotor en een goede zitpositie zorgen ervoor dat een machine naar wens kan worden ingezet op een ergonomisch verantwoorde manier.

Bekijken  →
Elektrische trekker T1000
MP Intralogistic

Deze elektrische trolley voor trolleywagens is zeer geschikt voor een binnen inzet op vlakke vloeren.

Bekijken  →
Elektrische trekker TX1000 AC
MP Intralogistic

Een krachtige elektromotor, een lage opstap en een goede, en makkelijk aan te passen.

Bekijken  →
Elektrische trekker T1500
MP Intralogistic

Deze elektrische trekker is zeer geschikt voor een binnen inzet op vlakke vloeren. Bij gelegenheid kan de machine ook op vlakke buitenvloeren worden ingezet.

Bekijken  →
Elektrotrekkers Verhuur T1500D
MP Intralogistic

MP elektrotrekker voor het verplaatsen van trolleys en karren met een capaciteit van 1500 kg.

Bekijken  →
Elektrische trekker T2000
MP Intralogistic

Deze elektrische trekker is zeer geschikt voor een binnen inzet op vlakke vloeren.

Bekijken  →
Elektrische trekker T2000D
MP Intralogistic

MP elektrotrekker voor het verplaatsen van trolleys en karren met een capaciteit van 2000 kg.

Bekijken  →
Elektrische trekker T3000D AC
MP Intralogistic

Een krachtige elektromotor en een goede zitpositie maken van deze elektrotrekker een echte allrounder.

Bekijken  →
Elektrische trekker T4000D AC
MP Intralogistic

Gestroomlijnd en robuust voertuig, ideaal om over smalle paden en door smalle doorgangen te rijden.

Bekijken  →
Elektrische platformwagen P500
MP Intralogistic

Een krachtige elektromotor en een lage opstap maken van deze platformwagen een multifunctionele machine.

Bekijken  →
Elektrische scooter S100
MP Intralogistic

Bij het ontwerpen van het robuuste chassis is rekening gehouden met de vele sectoren, waarbinnen de machine kan worden ingezet.

Bekijken  →
Elektrische scooter S200
MP Intralogistic

Bij het ontwerpen van het robuuste chassis is rekening gehouden met de vele sectoren, waarbinnen de machine kan worden ingezet.

Bekijken  →
Elektrische scooter SX500 AC
MP Intralogistic

Een krachtige AC-motor en een lage opstap maken van deze scooter een alleskunner.

Bekijken  →

Vlaming intern transport

Vlaming Intern Transport is een onderdeel van Vlaming Groep B.V. In Noord-Holland zijn wij reeds actief vanaf 1990 met als hoofdmerken Toyota vorkheftrucks & BT magazijntrucks. Wij onderscheiden ons door een snelle en flexibele servicedienst in Noord-Holland met onze strategische ligging in Zwaagdijk-Oost.

Vlaming Groep B.V. is dè leverancier voor al uw Intern Transportmaterieel. Vlaming Groep beschikt over een groot assortiment aan nieuw en gebruikt intern transportmateriaal. Zo bieden wij u bijvoorbeeld handpalletwagens, elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzameltrucks, reachtrucks, smalle gangen trucks, elektrische heftrucks, diesel vorkheftrucks, industriële trekkers, semi-automatische systemen, magazijnopslagsystemen en Hako reinigingsmachines. Mocht u in het assortiment op deze website toch niet uw gewenste oplossing tegenkomen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Heftruck onderhoud en keuring

U kunt bij Vlaming Groep ook uw heftrucks laten onderhouden en keuren. Naast servicecontracten biedt Vlaming Groep ook een aantal andere zakelijke oplossingen. Zo kunt u bij Vlaming Groep zowel magazijntrucks als vorkheftrucks huren voor de korte termijn of leasen voor de lange termijn. Meer hierover kunt u lezen op deze website onder het kopje Verhuur/Lease.

Wilt u weten wat Vlaming Groep nog meer te bieden heeft? Kijk dan verder op deze site of maak een afspraak om ons assortiment te komen bekijken.

Vlaming Groep B.V. is hoofddealer van de volgende merken:

Toyota Traigo 80

De 4-wiel Toyota Traigo 80 modellen bieden hefcapaciteiten van 2.0 tot 3.5 ton en omvatten compacte modellen die uitermate geschikt zijn voor optimale manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De combinatie van nauwkeurige mini-lever bedieningselementen bieden de gebruiker optimale controle over de last.

Bekijken  →

Vlaming products

Vlaming Products is gespecialiseerd in speciaal bouw voor de agrarische- en industriele sector.
Alle productiefacetten zoals het ontwerpen, produceren en afmonteren wordt in eigen huis gedaan. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk productieproces

Het standaard leveringpakket bestaat uit de volgende machines:

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen:

  • Laswerkzaamheden (CO2, MIG, TIG, Aluminium)
  • Draaiwerkzaamhedem
  • Constructiewerkzaamheden
  • Autocad 3D tekenen (Inventor)

Vlaming Rooimachine

Lees meer

Bekijken  →

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl