Ons bedrijf

Ons bedrijf

Vlaming Groep B.V. is opgericht in 1990 en een echt familiebedrijf! Van oorsprong richtten wij ons vooral op de agrarische sector, maar als snel na de oprichting kregen wij meer industriebedrijven in ons klantenbestand. Al snel groeide wij uit ons jasje in Onderdijk en zijn wij verhuisd naar het industrieterrein WFO-West in Zwaagdijk-Oost. Door de verhuizing waren wij veel beter bereikbaar en dit kwam de groei van het bedrijf ten goede. Vandaag de dag werken wij met een team van ongeveer 40 mensen waarvan een groot deel al jarenlang bij ons werkt. Wij zijn dan ook trots op onze groep medewerkers!

Vlaming heeft diverse importeur- en dealerschappen van diverse merken. Deze merken zijn stuk voor stuk merken uit het hogere segment. Onze verkoopadviseurs staan dan ook allemaal 100% achter de merken die wij vertegenwoordigen.

Vlaming Groep B.V. bestaat uit verschillende afdelingen:

-       Vlaming Agri

-       Vlaming Intern Transport

-       Vlaming Irridelta

-       Vlaming Products

Elke afdeling heeft zijn specialiteit en een vaste groep medewerkers, maar wanneer dit nodig is ondersteund de ene afdeling de andere afdeling. Dit is dan ook de kracht van ons bedrijf!

Doordat wij compleet ingerichte servicewagens hebben, zijn wij sterk in het verlenen van service op locatie. We proberen flexibel te zijn en een klant met ‘stilstand’ heeft altijd voorrang. Ook hebben wij een vrachtwagen zodat, wanneer dit nodig is, een object snel naar de werkplaats vervoerd kan worden.

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl