Vlaming Agri

Welkom bij Vlaming Agri, uw betrouwbare partner in de import en verkoop van hoogwaardige landbouwmachines.

Wij zijn gepassioneerd om landbouwers te ondersteunen en te voorzien van innovatieve en efficiënte landbouwoplossingen die hun bedrijfsvoering optimaliseren.

Als  importeur bieden wij een uitgebreid assortiment aan landbouwmachines van fabrikanten uit Europa en Canada. Onze nauwe samenwerking met vooraanstaande merken stelt ons in staat om u een breed scala aan machines aan te bieden, variërend van  tractoren tot gespecialiseerde grondbewerking machines, zaaitechnologie en gewasbescherming.

Onze focus ligt op het leveren van machines van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de eisen van moderne landbouwbedrijven. Of u nu op zoek bent naar betrouwbare tractoren voor algemene landbouwwerkzaamheden, geavanceerde tracksystemen voor maximale tractie en stabiliteit, of gespecialiseerde machines voor specifieke taken, bij Vlaming Agri vindt u de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook onze toewijding aan klanttevredenheid en service. Ons ervaren team staat altijd klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste machines en biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele aankoopproces en daarna.

Ontdek vandaag nog de voordelen van samenwerken met Vlaming Agri. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons assortiment en hoe wij u kunnen helpen.

Uitgelicht
Massey Ferguson 7S

De 6S heeft een viertal tractoren vanaf 155 pk t/m 190 pk. En is uitgerust met een Agco Power 6,6l/6 cilinder motor SCR, met een dyna-6 of vt transmissie

Bekijken  →

Vlaming intern transport

Vlaming Intern Transport is een onderdeel van Vlaming Groep B.V. In Noord-Holland zijn wij reeds actief vanaf 1990 met als hoofdmerken Toyota vorkheftrucks & BT magazijntrucks. Wij onderscheiden ons door een snelle en flexibele servicedienst in Noord-Holland met onze strategische ligging in Zwaagdijk-Oost.

Vlaming Groep B.V. is dè leverancier voor al uw Intern Transportmaterieel. Vlaming Groep beschikt over een groot assortiment aan nieuw en gebruikt intern transportmateriaal. Zo bieden wij u bijvoorbeeld handpalletwagens, elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzameltrucks, reachtrucks, smalle gangen trucks, elektrische heftrucks, diesel vorkheftrucks, industriële trekkers, semi-automatische systemen, magazijnopslagsystemen en Hako reinigingsmachines. Mocht u in het assortiment op deze website toch niet uw gewenste oplossing tegenkomen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Heftruck onderhoud en keuring

U kunt bij Vlaming Groep ook uw heftrucks laten onderhouden en keuren. Naast servicecontracten biedt Vlaming Groep ook een aantal andere zakelijke oplossingen. Zo kunt u bij Vlaming Groep zowel magazijntrucks als vorkheftrucks huren voor de korte termijn of leasen voor de lange termijn. Meer hierover kunt u lezen op deze website onder het kopje Verhuur/Lease.

Wilt u weten wat Vlaming Groep nog meer te bieden heeft? Kijk dan verder op deze site of maak een afspraak om ons assortiment te komen bekijken.

Vlaming Groep B.V. is hoofddealer van de volgende merken:

Toyota Traigo 80

De 4-wiel Toyota Traigo 80 modellen bieden hefcapaciteiten van 2.0 tot 3.5 ton en omvatten compacte modellen die uitermate geschikt zijn voor optimale manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De combinatie van nauwkeurige mini-lever bedieningselementen bieden de gebruiker optimale controle over de last.

Bekijken  →

Vlaming products

Vlaming Products is gespecialiseerd in speciaal bouw voor de agrarische- en industriele sector.
Alle productiefacetten zoals het ontwerpen, produceren en afmonteren wordt in eigen huis gedaan. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk productieproces

Het standaard leveringpakket bestaat uit de volgende machines:

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen:

  • Laswerkzaamheden (CO2, MIG, TIG, Aluminium)
  • Draaiwerkzaamhedem
  • Constructiewerkzaamheden
  • Autocad 3D tekenen (Inventor)

Vlaming Rooimachine

Lees meer

Bekijken  →

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl