Cambridge rollers

De cambridge rol wordt gebruikt om geploegde grond aan te drukken en grote kluiten te verkruimelen. Een rol kan zowel voor als na het zaaien gebruikt worden

  • Lift-Roller
  • Vip-Roller
  • Tip-Roller
  • Lift-Roller beddenteelt
HE-VA Lift-Roller beddenteelt
HE-VA Lift-Roller beddenteelt
He-Va

Vlaming Agri heeft in samenwerking met He-Va een bedden-rol bedacht. Deze cambridge roller druk een bed van 165 cm breed aan en het naast gelegen bed wordt voor de helft aangedrukt.

Bekijken  →
HE-VA Tip-Roller
HE-VA Tip-Roller
He-Va

De Tip-Roller is de absolute topper binnen het merk He-Va. De unieke SAT-systeem zorgt voor een optimale druk verdeling over alle rollen.

Bekijken  →
HE-VA Vip-Roller
HE-VA Vip-Roller
He-Va

Vip-Roller is eenvoudig te bedienen, heeft weinig behoefte aan vermogen en de solide, sterke constructie zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Bekijken  →
HE-VA Lift-Roller
HE-VA Lift-Roller
He-Va

HE-VA Lift-Roller is de basis machine binnen het asortiment. De compacte constructie met het gewicht dicht bij de tractor, maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs met kleinere tractoren.

Bekijken  →

Vlaming intern transport

Vlaming Intern Transport is een onderdeel van Vlaming Groep B.V. In Noord-Holland zijn wij reeds actief vanaf 1990 met als hoofdmerken Toyota vorkheftrucks & BT magazijntrucks. Wij onderscheiden ons door een snelle en flexibele servicedienst in Noord-Holland met onze strategische ligging in Zwaagdijk-Oost.

Vlaming Groep B.V. is dè leverancier voor al uw Intern Transportmaterieel. Vlaming Groep beschikt over een groot assortiment aan nieuw en gebruikt intern transportmateriaal. Zo bieden wij u bijvoorbeeld handpalletwagens, elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzameltrucks, reachtrucks, smalle gangen trucks, elektrische heftrucks, diesel vorkheftrucks, industriële trekkers, semi-automatische systemen, magazijnopslagsystemen en Hako reinigingsmachines. Mocht u in het assortiment op deze website toch niet uw gewenste oplossing tegenkomen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Heftruck onderhoud en keuring

U kunt bij Vlaming Groep ook uw heftrucks laten onderhouden en keuren. Naast servicecontracten biedt Vlaming Groep ook een aantal andere zakelijke oplossingen. Zo kunt u bij Vlaming Groep zowel magazijntrucks als vorkheftrucks huren voor de korte termijn of leasen voor de lange termijn. Meer hierover kunt u lezen op deze website onder het kopje Verhuur/Lease.

Wilt u weten wat Vlaming Groep nog meer te bieden heeft? Kijk dan verder op deze site of maak een afspraak om ons assortiment te komen bekijken.

Vlaming Groep B.V. is hoofddealer van de volgende merken:

Toyota Traigo 80

De 4-wiel Toyota Traigo 80 modellen bieden hefcapaciteiten van 2.0 tot 3.5 ton en omvatten compacte modellen die uitermate geschikt zijn voor optimale manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De combinatie van nauwkeurige mini-lever bedieningselementen bieden de gebruiker optimale controle over de last.

Bekijken  →

Vlaming products

Vlaming Products is gespecialiseerd in speciaal bouw voor de agrarische- en industriele sector.
Alle productiefacetten zoals het ontwerpen, produceren en afmonteren wordt in eigen huis gedaan. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk productieproces

Het standaard leveringpakket bestaat uit de volgende machines:

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen:

  • Laswerkzaamheden (CO2, MIG, TIG, Aluminium)
  • Draaiwerkzaamhedem
  • Constructiewerkzaamheden
  • Autocad 3D tekenen (Inventor)

Vlaming Rooimachine

Lees meer

Bekijken  →

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl