Over Landquip

Vlaming Agri importeert Landquip veldspuiten uit Engeland.

Landquip is al meer dan 30 jaar specialist in het ontwikkelen en produceren van veldspuiten.
Alle type veldspuiten zijn voorzien van aluminium bomen met een zeer goede balans.

Voordelen van Landquip zijn o.a.:

 • Sterk chassis (heavy duty)
 • Aluminium heavy duty Landquip bomen geproduceerd door Pommier
 • Breed assortiment
 • Gebruiksvriendelijk
 • Toegangkelijk door gebruik van Arag techniek
 • Uit te breiden met de nieuwste technieken op gebied van elektronica
 • Uit te voeren met diverse technieken qua drifbeperkende maatregelen zoals luchtondersteuning

Vraag naar de mogelijkheden bij ons verkoopteam.

Producten

Landquip gedragen veldspuit
Landquip

De Lanquip gedragen veldspuit is het model waarbij de aluminium bomen achter de hoofdtank inklappen. Daardoor heeft de spuit een transportbreedte van 250 cm. In combinatie met een fronttank kan er een volume geladen worden tot 3.800 liter met een maximale werkbreedte van 30 meter.

Bekijken  →
Landquip Electrac
Landquip

De Landquip Electrac is de compacte getrokken veldspuit en met de gestuurde dissel is het makkelijk manouvreren en krap te keren tussen de gewassen.

Bekijken  →
Landquip Intrac
Landquip

De Landquip Intrac is één van de populariste veldspuiten die uitermate geschik zijn voor gebruikers met grote oppervlaktes. Verkrijgbaar met tankvolumes van 3.600, 4.200, 5.200, 6.000 en 8.000 liter en aluminium bomen van 24 tot 48 meter.

Bekijken  →
Landquip Cropmaster
Landquip

De Landquip Cropmaster is een gedragen veldspuit waarbij de aluminium bomen langs de trekker worden ingeklapt.

Bekijken  →

Vlaming intern transport

Vlaming Intern Transport is een onderdeel van Vlaming Groep B.V. In Noord-Holland zijn wij reeds actief vanaf 1990 met als hoofdmerken Toyota vorkheftrucks & BT magazijntrucks. Wij onderscheiden ons door een snelle en flexibele servicedienst in Noord-Holland met onze strategische ligging in Zwaagdijk-Oost.

Vlaming Groep B.V. is dè leverancier voor al uw Intern Transportmaterieel. Vlaming Groep beschikt over een groot assortiment aan nieuw en gebruikt intern transportmateriaal. Zo bieden wij u bijvoorbeeld handpalletwagens, elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzameltrucks, reachtrucks, smalle gangen trucks, elektrische heftrucks, diesel vorkheftrucks, industriële trekkers, semi-automatische systemen, magazijnopslagsystemen en Hako reinigingsmachines. Mocht u in het assortiment op deze website toch niet uw gewenste oplossing tegenkomen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Heftruck onderhoud en keuring

U kunt bij Vlaming Groep ook uw heftrucks laten onderhouden en keuren. Naast servicecontracten biedt Vlaming Groep ook een aantal andere zakelijke oplossingen. Zo kunt u bij Vlaming Groep zowel magazijntrucks als vorkheftrucks huren voor de korte termijn of leasen voor de lange termijn. Meer hierover kunt u lezen op deze website onder het kopje Verhuur/Lease.

Wilt u weten wat Vlaming Groep nog meer te bieden heeft? Kijk dan verder op deze site of maak een afspraak om ons assortiment te komen bekijken.

Vlaming Groep B.V. is hoofddealer van de volgende merken:

Toyota Traigo 80

De 4-wiel Toyota Traigo 80 modellen bieden hefcapaciteiten van 2.0 tot 3.5 ton en omvatten compacte modellen die uitermate geschikt zijn voor optimale manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De combinatie van nauwkeurige mini-lever bedieningselementen bieden de gebruiker optimale controle over de last.

Bekijken  →

Vlaming products

Vlaming Products is gespecialiseerd in speciaal bouw voor de agrarische- en industriele sector.
Alle productiefacetten zoals het ontwerpen, produceren en afmonteren wordt in eigen huis gedaan. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk productieproces

Het standaard leveringpakket bestaat uit de volgende machines:

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen:

 • Laswerkzaamheden (CO2, MIG, TIG, Aluminium)
 • Draaiwerkzaamhedem
 • Constructiewerkzaamheden
 • Autocad 3D tekenen (Inventor)

Vlaming Rooimachine

Lees meer

Bekijken  →

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl