He-Va

Cultivators, rollen, schijfeggen, woelers, wied-eg en zaaimachines

Bekijk onze producten →

Over He-Va

HE-VA landbouwmachines zijn ontwikkeld op basis van de vele verschillende behoeften in de landbouw; behoeften die variëren van boer tot boer en van land tot land. HE-VA heeft een grote selectie machines ontwikkeld met een grote verscheidenheid aan extra uitrusting die het mogelijk maakt elke machine aan te passen aan de individuele behoeften. HE-VA landbouwmachines zijn ontwikkeld met als basis de vele verschillende behoeften in de landbouw. In het assortiment behoren cultivators, rollen, schijfeggen, woelers, wied-eg en zaaimachines.

Producten

HE-VA Euro-Tiller
He-Va

De Euro-Tiller zaaibed bereider onderscheidt zich van de andere eggen door de 7 rijen egtanden.

Bekijken  →
HE-VA Combi-Disc
He-Va

De He-Va Combi-Disc is een alleskunner. Deze schijfeg kan voor vele doeleinde worden ingezet, zoals stoppelland, gewasresten of om een vals zaaibed te maken tegen onkruid.

Bekijken  →
HE-VA Kulti-Dan
He-Va

Kulti-Dan zaaibed-eg is een flexibele driepunts-eg die kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de boer en trekker door middel van een brede selectie van extra uitrusting.

Bekijken  →
HE-VA Disc-Roller Classic
He-Va

HE-VA Disc-Roller Classic is ontwikkeld en getest in nauwe samenwerking met de eindgebruikers en de combinatie van de rechte hoek van de schijven en een roller geeft een perfecte teelt, menging en consolidatie in één snelle beweging.

Bekijken  →
HE-VA Disc-Roller Contour
He-Va

Disc-Roller Contour is een goede cultivator en uitstekend in verwerken van stoppel land en gewasresten tot een diepte van 125 mm. Ook is de machine perfect voor het maken van een vals zaaibed.

Bekijken  →
HE-VA Combi-Tiller
He-Va

De woeler, Combi-Tiller MKI van HE-VA, maakt de grond efficiënt los en is ontworpen om zowel alleen als in combinatie met andere landbouwmachines te worden gebruikt .

Bekijken  →
HE-VA Sub-Tiller
He-Va

De woeler is solide en het speciale V-vormige ontwerp vermindert het benodigde vermogen en daarom krijgt u de kans om de werkbreedte van de machine indien nodig te vergroten.

Bekijken  →
HE-VA Gras-Tiller
He-Va

De Grass-Tiller is zeer geschikt om grasland of tussen gewassen zoals pioenen de storende laag los te breken.

Bekijken  →
HE-VA Lift-Roller
He-Va

HE-VA Lift-Roller is de basis machine binnen het asortiment. De compacte constructie met het gewicht dicht bij de tractor, maakt het gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs met kleinere tractoren.

Bekijken  →
HE-VA Vip-Roller
He-Va

Vip-Roller is eenvoudig te bedienen, heeft weinig behoefte aan vermogen en de solide, sterke constructie zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Bekijken  →
HE-VA Tip-Roller
He-Va

De Tip-Roller is de absolute topper binnen het merk He-Va. De unieke SAT-systeem zorgt voor een optimale druk verdeling over alle rollen.

Bekijken  →
HE-VA Lift-Roller beddenteelt
He-Va

Vlaming Agri heeft in samenwerking met He-Va een bedden-rol bedacht. Deze cambridge roller druk een bed van 165 cm breed aan en het naast gelegen bed wordt voor de helft aangedrukt.

Bekijken  →

Vlaming intern transport

Vlaming Intern Transport is een onderdeel van Vlaming Groep B.V. In Noord-Holland zijn wij reeds actief vanaf 1990 met als hoofdmerken Toyota vorkheftrucks & BT magazijntrucks. Wij onderscheiden ons door een snelle en flexibele servicedienst in Noord-Holland met onze strategische ligging in Zwaagdijk-Oost.

Vlaming Groep B.V. is dè leverancier voor al uw Intern Transportmaterieel. Vlaming Groep beschikt over een groot assortiment aan nieuw en gebruikt intern transportmateriaal. Zo bieden wij u bijvoorbeeld handpalletwagens, elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzameltrucks, reachtrucks, smalle gangen trucks, elektrische heftrucks, diesel vorkheftrucks, industriële trekkers, semi-automatische systemen, magazijnopslagsystemen en Hako reinigingsmachines. Mocht u in het assortiment op deze website toch niet uw gewenste oplossing tegenkomen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Heftruck onderhoud en keuring

U kunt bij Vlaming Groep ook uw heftrucks laten onderhouden en keuren. Naast servicecontracten biedt Vlaming Groep ook een aantal andere zakelijke oplossingen. Zo kunt u bij Vlaming Groep zowel magazijntrucks als vorkheftrucks huren voor de korte termijn of leasen voor de lange termijn. Meer hierover kunt u lezen op deze website onder het kopje Verhuur/Lease.

Wilt u weten wat Vlaming Groep nog meer te bieden heeft? Kijk dan verder op deze site of maak een afspraak om ons assortiment te komen bekijken.

Vlaming Groep B.V. is hoofddealer van de volgende merken:

Toyota Traigo 80

De 4-wiel Toyota Traigo 80 modellen bieden hefcapaciteiten van 2.0 tot 3.5 ton en omvatten compacte modellen die uitermate geschikt zijn voor optimale manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De combinatie van nauwkeurige mini-lever bedieningselementen bieden de gebruiker optimale controle over de last.

Bekijken  →

Vlaming products

Vlaming Products is gespecialiseerd in speciaal bouw voor de agrarische- en industriele sector.
Alle productiefacetten zoals het ontwerpen, produceren en afmonteren wordt in eigen huis gedaan. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk productieproces

Het standaard leveringpakket bestaat uit de volgende machines:

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen:

  • Laswerkzaamheden (CO2, MIG, TIG, Aluminium)
  • Draaiwerkzaamhedem
  • Constructiewerkzaamheden
  • Autocad 3D tekenen (Inventor)

Vlaming Rooimachine

Lees meer

Bekijken  →

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl