Machine van de week: Irrimec MMV haspel

Machine van de week
29
April
2024

De Irrimec MMV is de nieuwe sit-down machine die is ontwikkeld in samenwerking met klant, Vlaming en Irrimec. In de basis is deze haspel gelijk aan het MM3 model van Irrimec, maar nu met een vernieuwd frame, drum en aandrijving.

Het frame en drum zijn verzwaard, zodat er grote lengtes PE slang op gewikkeld kan worden. Je kan bijvoorbeeld denken aan 125 mm en 750 meter of 140 mm en 610 meter. Daarbij is ook rekening gehouden met de huidige eisen van de Europese homologatie, wat wil zeggen, dat deze machine binnen de 300 cm breed en 400 hoog is en op kenteken afgeleverd wordt.

Standaard wordt de machine geleverd met een gegalvaniseerd frame, heavy duty slang, Vlaming sproeiwagen met speciale afslag en Dosidis II computer die op afstand bedienbaar is.

Onze voorkeur heeft bij dit type haspels is onze eigen Vlaming sproeiwagen. Daarom is de achterzijde van de MMV aangepast, zodat de sproeiwagen netjes aankomt aan het einde van de trek en opgetild kan worden. Aan de lift is een flexibele beugel gemonteerd die in verbinding staat met de afslag. de sproeiwagen drukt tegen de beugel stopt met opwinden. Op deze manier is er geen haaienvin meer nodig.

Naast de turbine haspels zijn ook de motorhaspels van een grote update voorzien. De MMV-MP haspels hebben een grote brandstoftank gekregen van 900 liter, hydraulische én turbine aandrijving, zodat je flexibel bent met eventueel aanvoeren van water. De haspel biedt veel ruimte en toegang tot de machine, waardoor het praktisch mee te werken is.

Meer informatie
No items found.

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl