Over Rabe

Rabe Werk is van oudsher al bekend van zijn zeer betrouwbare en degelijk ploegen. De fabriek in het Duitse Bad Essen bouwt nog altijd de wel bekende Albatros ploeg met het Holland Turn rister.
Deze ploeg heeft zich al volop bewezen als misschien wel de beste ploeg voor op de kleigrond. Naast degelijkheid en zeer hoge kwaliteit van het product, is ook de kwaliteit van de bewerkingbewerking zeer belangrijk voor Rabe. Door een aanbod te bieden met diverse risters en opties, is er voor elk type grondsoort en gebruiker een ploeg samen te stellen.

Daarbij biedt Rabe ook de Combidigger voorzet woel met de gebogen of rechte poten als niet kerende grondbewerking machine.

Producten

Rabe Albatros 110
Rabe

Versie met een frame van 110 mm heeft de ALBATROS een uitgekiende framegeometrie.

Bekijken  →
Rabe Albatros 120
Rabe

Zelfs in de kleinste versie met een frame van 110 mm heeft de ALBATROS een uitgekiende framegeometrie.

Bekijken  →
Rabe Super Albatros 140
Rabe

Door het gebruik van sterkere frames en een sterkere zwenkas is hij ook geschikt voor gebruik in de zwaarste en zwaarste gronden

Bekijken  →
Rabe Super Albatros 160
Rabe

Door het gebruik van sterkere frames met en een sterkere zwenkas is hij ook geschikt voor gebruik in de zwaarste en zwaarste gronden

Bekijken  →
Rabe Condor
Rabe

De CONDOR is speciaal ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar een krachtige ploeg voor grote tractoren

Bekijken  →
Rabe Combi Digger
Rabe

Gebruik als voorbewerking (voor een rotorkopeg of schijfmulcher of als solo-apparaat)

Bekijken  →

Vlaming intern transport

Vlaming Intern Transport is een onderdeel van Vlaming Groep B.V. In Noord-Holland zijn wij reeds actief vanaf 1990 met als hoofdmerken Toyota vorkheftrucks & BT magazijntrucks. Wij onderscheiden ons door een snelle en flexibele servicedienst in Noord-Holland met onze strategische ligging in Zwaagdijk-Oost.

Vlaming Groep B.V. is dè leverancier voor al uw Intern Transportmaterieel. Vlaming Groep beschikt over een groot assortiment aan nieuw en gebruikt intern transportmateriaal. Zo bieden wij u bijvoorbeeld handpalletwagens, elektrische pallettrucks, stapelaars, orderverzameltrucks, reachtrucks, smalle gangen trucks, elektrische heftrucks, diesel vorkheftrucks, industriële trekkers, semi-automatische systemen, magazijnopslagsystemen en Hako reinigingsmachines. Mocht u in het assortiment op deze website toch niet uw gewenste oplossing tegenkomen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Heftruck onderhoud en keuring

U kunt bij Vlaming Groep ook uw heftrucks laten onderhouden en keuren. Naast servicecontracten biedt Vlaming Groep ook een aantal andere zakelijke oplossingen. Zo kunt u bij Vlaming Groep zowel magazijntrucks als vorkheftrucks huren voor de korte termijn of leasen voor de lange termijn. Meer hierover kunt u lezen op deze website onder het kopje Verhuur/Lease.

Wilt u weten wat Vlaming Groep nog meer te bieden heeft? Kijk dan verder op deze site of maak een afspraak om ons assortiment te komen bekijken.

Vlaming Groep B.V. is hoofddealer van de volgende merken:

Toyota Traigo 80

De 4-wiel Toyota Traigo 80 modellen bieden hefcapaciteiten van 2.0 tot 3.5 ton en omvatten compacte modellen die uitermate geschikt zijn voor optimale manoeuvreerbaarheid in krappe ruimtes. De combinatie van nauwkeurige mini-lever bedieningselementen bieden de gebruiker optimale controle over de last.

Bekijken  →

Vlaming products

Vlaming Products is gespecialiseerd in speciaal bouw voor de agrarische- en industriele sector.
Alle productiefacetten zoals het ontwerpen, produceren en afmonteren wordt in eigen huis gedaan. Dit zorgt voor een snel en overzichtelijk productieproces

Het standaard leveringpakket bestaat uit de volgende machines:

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen:

  • Laswerkzaamheden (CO2, MIG, TIG, Aluminium)
  • Draaiwerkzaamhedem
  • Constructiewerkzaamheden
  • Autocad 3D tekenen (Inventor)

Vlaming Rooimachine

Lees meer

Bekijken  →

Kom langs!

Vragen?

Onze specialisten staan altijd voor je klaar.

Bel 0228 56 50 10 of stuur een mail naar info@vlaming-groep.nl